Om Rigtigmad og vores værdier

Vi er en butik, startet af et par venner som syntes der mangler noget i den traditionelle fødevarehandel. 

Vi har naturligvis de unikke varer som ikke kan fås andre steder og naturligvis også de varer som vi selv udvikler sammen med vore dygtige leverandører og producenter, som vort udvalg af pølser og bacon, vore færdigretter … og fælles herfor er naturligvis fokus på at basere alt på økologiske råvarer fra allerøverste hylde, og fokus på at det vi tilbyder smager som intet andet i markedet. 

Vi er glade for at kunne bidrage til at gøre en forskel for alle jer danskere, der har taget et aktivt valg. For hvem mad af høj ernæringsmæssig værdi, tårnhøj fødevarekvalitet, og for hvem mad uden unødige tilsætningsstoffer, men med fokus på økologi og dyrevelfærd er et helt naturligt valg.  

Vi sammensætter vores Rigtigmad sortiment ud fra nedenstående værdier. 

SMAG 
Jeg (Thomas Rode) ønsker at vore produkter adskiller sig fra andre gode produkter ved en kompromisløs fokus på smagen. En del af arbejdet er gjort på forhånd ved at vælge de bedst mulige økologiske råvarer fra allerøverste hylde, den sidste del afgøres af mine mere end 35 års arbejde med at få smagen til at balancere optimalt.
 
100 % NATURLIG 
Alle vore produkter for så vidt muligt økologiske og altid  100 % naturlige, dvs uden kunstige tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller konsistens- og smagsforstærkende stoffer. Derfor kan du med 100 % god samvittighed servere dem for dem du holder af.  
 
FROST 
I mange år har frosne fødevarer haft et rigtig dårligt ry. Man kan spørge sig selv hvorfor, når det nu er et faktum at en fødevare af høj kvalitet der bliver indfrosset, optøet og tilberedt på den rigtige måde, mister stort set intet hverken på smags-, ernærings- eller vægtmæssigt. Vores sortiment er frosset under behørig iagttagelse af ovenstående, men også for at mindske fødevarespild.

Karsten, Lars, Kristian, Thomas